Microsoft oferă 5$ credit prin email

Verificați-vă căsuța de email !

        La fel ca și anul trecut, Microsoft oferă gratuit Xbox Live Credit pentru utilizatori, care poate varia de la 5$ până la 10$ (cel puțin așa a fost anul trecut). Acestă ofertă poate fi validată activând codul primit printr-un mail transmis de către cei de la Microsoft.

         Recent am primit și eu un mail de la Microsoft prin care îmi oferă 5 dolari credit. Așa că verificați-vă mail-ul ! Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe banner-ul din mail și să dați Redeem code. Funcționează și fara VPN activarea codului.

         Campania este pentru achiziționarea de filme de pe XBOX STORE, dar îi puteți folosi și pentru achiziționarea de jocuri sau alte bunuri. După activare trebuie să folosiți creditul în maxim 3 luni de la activarea codului. Succes !

PS: Pentru a avea acces la astfel de promoții și pentru a vă bucura de un cod gratuit, va trebui să activați opțiunea de a obține oferte de produse și alte actualizări prin email de la Xbox Live Store. Odată ce l-ați activat ar trebui să puteți obține codurile cadou care sunt trimise, de obicei, înainte sau pe parcursul “big sale”.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)