Microsoft oferă carduri cadou cu ocazia Xbox Spring Sale 2021

Da, este din nou vremea asta! Microsoft trimite un lot de carduri cadou gratuite către diferiți utilizatori pentru a sărbători Xbox Spring Sale 2021.

Utilizatorii din SUA primesc între 5 și 10 USD carduri cadou, utilizatorii din anumite țări europene primesc cel puțin 5 EUR carduri cadou, iar utilizatorii din Marea Britanie primesc aproximativ 4-8 GBP carduri cadou.


Iată cum puteți revendica cadoul dacă ați primit un astfel de card:

  • verificați-vă contul pentru un e-mail intitulat „Your chance at a spring surprise awaits

  • derulați în jos și apoi faceți clic pe zona din e-mail pe care scrie „Surprise – free gift – Click to see if you won

  • răzuiți zona de pe pagina web pentru a descoperi dacă ați câștigat și apoi apăsați butonul “Redeem Now”.

PS: Pentru a avea acces la astfel de promoții și pentru a vă bucura de un cod gratuit, va trebui să activați opțiunea de a obține oferte de produse și alte actualizări prin email de la Xbox Live Store. Odată ce l-ați activat ar trebui să puteți obține codurile cadou care sunt trimise, de obicei, înainte sau pe parcursul “big sale”.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.