Microsoft oferă carduri gratuite cu ocazia Xbox Summer Sale 2021

Da, a sosit din nou timpul! Microsoft trimite un lot de carduri cadou Xbox gratuite către diferiți utilizatori Xbox (aparent doar în Marea Britanie, deocamdată) pentru a sărbători reducerile Xbox Summer Sale 2021 de pe Microsoft Store.

Aceste promoții vin împreună cu fiecare mare vânzare de pe Microsoft Store și sunt disponibile de obicei în mai multe regiuni, așa că nu am fi surprinși să vedem că acest lucru se va extinde cel puțin în SUA în următoarele zile.

Cardurile au o valoare de 4 GBP sau 8 GBP dacă aveți contul pe UK și de 5 $ sau 10 $ dacă aveți contul pe US. Codul primit trebuie activat până la sfârșitul lunii august si valoarea acestuia trebuie cheltuit în 90 de zile.

PS: Verificați și adresa de email pe care aveți făcut contul Microsoft. Câteodată mai trimit și pe email.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.