Microsoft oferă gratuit Gift Cards unor jucători Xbox

Oferta Xbox Summer Sale (cunoscută și sub numele de Ultimate Game Sale) a pornit la începutul acestei săptămâni și Microsoft sărbătorește prin a răsplăti jucătorii Xbox cu Gift Card-uri gratuite.

Cu toate acestea, există o captura. După cum au subliniat diverși comentatori pe Reddit, se pare că aceste Gift Card-uri sunt limitate doar la o mână de regiuni (SUA, Canada și Australia pe care le-am văzut până acum) și par a fi destul de limitate.

Iată o privire la mesajul pe care unii jucători Xbox îl primesc:

Desigur, acest lucru nu este nimic nou – Microsoft oferă periodic carduri cadou gratuit proprietarilor Xbox, dar de obicei numai în anumite regiuni. De data aceasta, jucătorii par să obțină carduri în valoare de aproximativ 5-10 USD, așa că verificați mesajele Xbox Live pentru a vedea dacă ați primit.

PS: Verificați și adresa de email pe care aveți făcut contul Microsoft. Câteodată mai trimit și pe email.

 

[Sursa: reddit.com]

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.