Microsoft recomanda sa nu utilizati un dispozitiv de protectie la supratensiune pe Xbox One X

- 1,634 vizualizari

Microsoft recomanda sa nu utilizati un dispozitiv de protectie la supratensiune pe Xbox One X

           Atunci cand cumparam un gadget scump cum ar fi PC-ul, televizorul sau o consola de jocuri, il conectam intr-un dispozitiv de protectie impotriva supratensiunii pentru a-l proteja impotriva fluctuatiilor de energie. Odata cu lansarea Xbox One X, au existat oameni care s-au plans ca acesta nu porneste. Se pare ca una dintre problemele care o cauzeaza asta este ca oamenii folosesc dispozitive de protectie impotriva supratensiunii pentru Xbox One X.

         Potrivit Microsoft, sursa de alimentare Xbox One X are un protector de supratensiune incorporat, iar conectarea la un alt dispozitiv de protectie impotriva supratensiunii face consola sa nu poata atinge puterea completa necesara pentru o performanta optima. Deci, atunci cand ajungeti la punctul in care Xbox One X nu se va aprinde si stiti ca utilizati un dispozitiv de protectie impotriva supratensiunii, indepartati-l de acolo si conectati consola direct la priza, pentru ca este posibil sa nu primeasca toata puterea de care are nevoie pentru a porni.

 

 

        Daca inca nu porneste nici dupa conectarea direct la priza, incercati sa resetati alimentarea:

  – deconectati cablul de alimentare din consola

  – asteptati 10 secunde si apoi reconectati cablul la consola

  – porniti consola apasand butonul Xbox din partea din fata a consolei.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.