Microsoft Rewards vă oferă șansa de a câștiga Xbox Game Pass Ultimate pe viață

Inclusiv un card de membru pe viață gravat

Microsoft Rewards vă oferă șansa de a câștiga Xbox Game Pass Ultimate pe viață

Microsoft Rewards este cadoul care continuă să fie oferit și, dacă sunteți dispus să riscați punctele câștigate din greu, puteți avea șansa de a câștiga un abonament Xbox Game Pass Ultimate … pe viață!

Accesând secțiunea „Redeem” din aplicația Microsoft Rewards Xbox (sau site-ul web), ar trebui să găsiți opțiunea de loterie pentru aceasta. Costă 200 de puncte pe intrare și va exista un singur câștigător pe regiune, care include un card de membru comemorativ Xbox Game Pass Ultimate gravat cu gamertag-ul câștigătorului.

Microsoft Rewards vă oferă șansa de a câștiga Xbox Game Pass Ultimate pe viață

Câștigătorul va primi un (1) Premiu Xbox Game Pass Ultimate Access„ For Life ”și un (1) card XGPU comemorativ cu Gamertag al câștigătorului.

Elementul premiului „ForLife” va fi acordat ca abonament anual actualizat anual până la patruzeci (40) de ani, cu condiția ca norocosul să dețină un cont Microsoft valid.

În orice moment al perioadei de patruzeci (40) de ani, sponsorul poate alege [în schimb] să ofere câștigătorului un card cadou preplătit în valoare de 132,00 GBP / 180,00 USD pe an.

Disponibilitatea acestei tombole variază în funcție de regiune, dar am verificat și este cu siguranță disponibilă atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA, înregistrările fiind până pe 22 septembrie. Un câștigător va fi apoi ales la începutul lunii octombrie și contactat prin telefon, e-mail și / sau e-mail, așa că fii atent!

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.