Microsoft: televizoarele OLED LG sunt cel mai bun mod de a experimenta jocurile pe Xbox Series X

Microsoft spune că televizoarele OLED LG sunt cel mai bun mod de a experimenta jocurile pe Xbox Series X

LG Electronics (LG) și Xbox au încheiat un parteneriat de marketing exclusiv pentru a evidenția experiența de joc fenomenală a consolei Xbox Series X și a televizorului OLED LG pe piețele cheie din Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia.

LG OLED TV devine partenerul TV oficial al noii console Microsoft în aceste regiuni, cu evenimente speciale organizate în locațiile comerciale participante, pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a experimenta singuri exaltarea jocurilor pe modelele LG OLED TV 2020 și cea mai recentă consolă Xbox.

Atât Xbox Series X cât și televizoarele LG seria X, gama OLED lansată anul acesta, acceptă Dolby Vision (ceva mai mult ca HDR10) și Dolby Atmos. În plus, televizoarele pot gestiona intrarea Variable Refresh Rate și au modul Auto Latency Low (care permite timpi de răspuns de până la 1 ms).

Televizoarele sunt primele care prezintă un profil HGiG de la HDR Gaming Interest Group (LG și Microsoft sunt membri fondatori ai grupului).Acestea sunt certificate atât de TÜV Rhineland, cât și de Underwriters Laboratories că nu conțin pâlpâire (flicker-free) și au emisii reduse de lumină albastră.

Dynamic Tone Mapping HGIG

Dacă doriți să redați titluri HDR10 sau Dolby Vision  așa cum intenționau dezvoltatorii lor, un nou televizor LG OLED este cea mai buna afacere.

Personal am pus mâna pe un LG OLED gama 2020 și pe un Xbox Series X. Pot spune că este woww în jocuri. Clar LG-ul este cu mult peste Samsung-ul deținut înainte pe partea de gaming. Cu toate că vechiul televizorul avea un panel de 10 biti (10 biti, nu 8 biti +FRC – cum au majoritatea televizoarelor 4k) acesta nu poate reda calitatea culorilor unui OLED.

Partea prostă este că noua gamă de la LG nu suportă DTS. Daca aveți un Home Cinema va trebui să faceți trecerea la un sistem Dolby Atmos. Cred că nici televizoarele Samsung din 2020 nu suportă această decodare a sunetului (nu sunt sigur).

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.