Microsoft testează Xbox party chat pe telefonul mobil

Microsoft testează Xbox party chat pe telefonul mobil

        Microsoft pare să se afle în faza incipientă de aducere a caracteristicii de chat de pe Xbox către smartphone-urile Android.

      Accesibilă în prezent doar pe aplicația Xbox Beta și văzută mai întâi de utilizatorii de pe Reddit, noua caracteristică face posibilă utilizarea aplicației mobile Xbox pentru a participa la chat-uri atunci când nu puteți fi la consola dvs.

        Chiar mai atrăgătoare, vă permite să utilizați telefonul smartphone pentru a vă juca și a discuta cu prietenii care joacă titluri cross-system, cum ar fi Minecraft. Asta înseamnă că dacă un prieten joacă Minecraft pe consola, altul pe PC și altul pe telefonul mobil, toate cele trei vor putea comunica în același chat.

        În timp ce această caracteristică din versiunea Beta este accesibilă numai pe telefoanele Android, încă nu există nicio informație când va fi lansată în aplicația principală Xbox smartphone, care este compatibilă cu iOS și Android.Party

       Aplicația Xbox Beta pentru Android este disponibilă în prezent pe Play Store și oricine descarcă această aplicație va beneficia de noua caracteristică.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.