Microsoft trimite gratuit $ 10 Xbox Live Credit – verifică Email-ul pentru cod

Microsoft trimite gratuit $ 10 Xbox Live Credit – verifică Email-ul pentru cod

         Free Xbox Live Credit

           Microsoft oferă gratuit Xbox Live Credit pentru utilizatori, care poate varia de la 5 $ până la 10 $. Acestă ofertă poate fi validată activând codul primit printr-un email transmis de către cei de la Microsoft.

           Pentru a avea acces la astfel de promoții și pentru a vă bucura de un cod gratuit, va trebui să activați opțiunea de a obține oferte de produse și alte actualizări prin email de la Xbox Live Store. Odată ce l-ați activat ar trebui să puteți obține codurile cadou care sunt trimise, de obicei, înainte de big sale. Xbox Live oferă în prezent un big sale (Black Friday), reduceri foarte mari la mai mult de 500 de jocuri.

           Email-ul este ușor de verificat, deoarece în titlul scrie ” Free gift card-just for you!”. Pentru unii utilizatori, Microsoft oferă gratuit chiar și o lună de Xbox Live Game Pass, deși poți să-l cumperi folosind promoția curentă, care oferă 1 lună de Xbox Live Game Pass pentru doar $ 1.

         În ceea ce privește modul în care puteți verifica dacă sunteți eligibil (ă) pentru această promoție, nu există, din păcate, nicio modalitate. La fel ca Sony, Microsoft preia oamenii cărora li se dă cartea cadou în mod aleatoriu. Ei nu au clarificat niciodată dacă au criterii predefinite pentru aceaste promoții.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.