Microsoft va activa în curând passthrough-ul audio pe noua serie Xbox

- 112 vizualizari

Dacă sunteți audiofil și doriți să scoateți cel mai bun sunet posibil din filmele și serialele dvs., probabil că utilizati un dispozitiv extern pentru sunet, cum ar fi un soundbar sau un sistem audio. În cazul Xbox Series X, nu obțineți un sunet prea bun, deoarece sunetul este încă procesat de consolă și transmis la sistemul de sunet pe care îl utilizați. Totuși, dacă nu sunteți mulțumiți de sunetul procesat de consolă, atunci veți fi bucuroși să știți că Microsoft va activa în curând passthrough-ul audio pe Xbox Series S și Xbox Series X.

  • Ce este passthrough-ul audio?

Termenul ar putea părea confuz dacă nu sunteți un fan audio hardcore și este posibil să nu știți de ce este important pentru unii oameni. Practic, în loc ca sunetul să fie procesat de către consolă, aceasta trece sunetul brut către soundbar sau către un sistem audio mai performant (Dolby Atmos). Deci, dacă aveți un conținut care acceptă formate audio speciale precum Dolby Atmos, Xbox-ul nu îl va procesa, va lăsa receptorul final să îl proceseze (TV, soundbar etc.) și să aibă sunetul așa cum este destinat, asta dacă receptorul final acceptă aceste formate speciale.

Această caracteristică este disponibilă de ceva vreme pe consolele Xbox One, așa că este un lucru bun să vedem că se îndreaptă și către consolele mai noi.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.