Microsoft va introduce o metoda de retur pentru jocurile in format digital

Microsoft va introduce o metoda de retur pentru jocurile in format digital

           Microsoft va oferi rambursări pentru achizițiile de jocuri digitale prin Xbox Live pe Xbox One și PC, potrivit unei imagini a unei actualizări viitoare postate pe Reddit.

self-service refunds

            Informații cu privire la programul de rambursare au fost emise celor care participă la programul Xbox Insider, care le permite membrilor să testeze noi caracteristici înainte de a fi puse la dispoziția comunității Xbox.

               Potrivit unei a doua imagini, jocurile sunt “eligibile pentru rambursări în termen de 14 zile de la cumpărare si dacă aveți mai puțin de 2 ore de joc în toate conturile”. Cu toate acestea, “DLC-urile nu sunt eligibile pentru restituiri”.self-service refunds 2

               În plus, “jocul sau aplicația trebuie să fie descărcata și lansata înainte de a solicita o rambursare” și “trebuie să așteptați cel puțin o zi după lansarea jocului sau a aplicației înainte de a solicita o rambursare”. De asemenea, Microsoft afirmă că “anumite aplicații Windows 10 ar putea să nu fie eligibile pentru restituire” și “își rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care abuzează de aceste rambursări”.

             Această abordare cu caracter auto-service pentru rambursarea conținutului digital de achiziție este mai puțin frecventă pe console. Nici Sony, nici Nintendo nu oferă o caracteristică similară pe consolele actuale. Pe PC, cu toate acestea, Valve a introdus o politică de rambursare similară pentru jocurile Steam în 2015, permițând utilizatorilor să returneze jocuri și DLC în două săptămâni de la cumpărare, cu condiția să nu fi jucat conținutul mai mult de două ore.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.