Microsoft Wireless Display – Jocuri de PC proiectate pe Xbox One

Microsoft Wireless Display – Jocuri de PC proiectate pe Xbox One

         Microsoft a depus multe eforturi pentru a dezvolta o integrare lină între diferitele dispozitive de jocuri. Viziunea lor este să transforme toate acestea într-o realitate folosind serviciul Xbox Game Pass și cel mai recent proiect al lor – Project xCloud, care în prezent este în teste și permite jucătorilor să joace titlurile preferate pe orice dispozitiv acceptat, poate chiar și pe PS4.

           Un alt mare pas înainte pentru Microsoft este noua aplicație lansată pentru Xbox One – Microsoft Wireless Display – care permite jucătorilor să ruleze jocuri și videoclipuri de pe PC pe o consolă Xbox One.

          Această aplicație nu se limitează doar la jocuri. Poate fi folosita și pentru prezentări sau streaming video (nu funcționează cu servicii cu plată, cum ar fi Netflix).
         Singurul dezavantaj al aplicației Wireless Display este lipsa suportului pentru tastatură și mouse. Dacă faci streaming la un joc de Xbox pe PC, nu veți putea folosi tastatura PC-ului și mouse-ul pentru a juca jocul și nici invers (controller-ul pentru a juca jocurile de pe PC). Aplicația Wireless Display nu suportă tastatura și mouse-ul de pe Xbox One.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.