Microsoft Xbox One X poate acum să redea 4K pe YouTube

Microsoft Xbox One X poate acum să redea 4K pe YouTube

     

YouTube

       Împreună cu Amazon Prime Video și Netflix, YouTube devine rapid unul dintre locurile principale pentru conținutul video de rezotuție 4K. Din moment ce Xbox One X se vede ca un Home Media Center, precum și o consolă de jocuri, o căsătorie între cele două pare foarte potrivită.

        Deci, este frumos să vedem că de astăzi, X primește o aplicație YouTube actualizată care poate susține un videoclip de 4K de până la 60fps. Actualizarea este doar pentru consola de top a Microsoft-ului, lăsându-le pe cele două (Xbox One sau Xbox One S) în urmă.

         Din păcate nu vine și cu competențe HDR, astfel încât cei care așteaptă experiența vizuală premium vor trebui să aștepte puțin mai mult – o actualizare HDR se preconiziează “în curând”. “În curând” este, de asemenea, intervalul de timp pentru ca Xbox One S să primească și el actualizarea pentru YouTube 4K .

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.