Minecraft Dungeons primește comenzi tactile cu Xbox Cloud Gaming

Proiectat și optimizat pentru mobil

Xbox Cloud Gaming (cunoscut și sub numele de Project xCloud) a sosit oficial pentru membrii Xbox Game Pass Ultimate ieri, 15 septembrie.

Deși, evident, veți avea nevoie de un controller pentru a juca marea majoritate a acestor titluri, Microsoft a anunțat că Minecraft Dungeons obține în mod specific comenzi tactile complet optimizate pentru ecranele dispozitivelor mobile.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, această versiune a Minecraft Dungeons are o interfață UI reproiectată pentru a facilita navigarea în inventar sau în meniul jocului pe un ecran mai mic, precum și suprapuneri noi și aspecte personalizate pentru atingere .

Compania spune că acest lucru va face ca Minecraft Dungeons să pară că a fost conceput special pentru dispozitive mobile, „aducând un nivel de familiaritate celor care au jucat jocuri mobile sau Minecraft pe un telefon sau tabletă de ani de zile”.

Dacă nu sunteți un mare fan al Minecraft Dungeons, dar vă place ideea comenzilor tactile, nu vă faceți griji – se pare că echipa xCloud lucrează pentru a adăuga această caracteristică la mai multe titluri în scurt timp după lansarea serviciului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.