Modern Warfare Beta în curând

Modern Warfare Beta în curând

          Versiune Beta de la Call of Duty: Modern Warfare este pe PS4, Xbox One și PC pe tot parcursul lunii septembrie. Iată tot ce trebuie să știți.
        Am avut deja o versiune Alfa luna trecută pentru Modern Warfare, dar a fost limitată la modul Gunfight 2v2, ceea ce nu a oferit jucătorilor o imagine de ansamblu a ceea ce trebuie să se aștepte în jocul complet.

         Din fericire pentru noi, versiunea Beta urmează la scurt timp după Alfa, nu trebuie să așteptăm mult să jucăm multiplayer în forma sa completă – deși nu este forma finală a jocului, deoarece este încă în dezvoltare. Și din nefericire pentru noi este că cei de la concurență (PS4) care au făcut precomandă vor avea acces la Beta în perioada 12 – 13 septembrie, iar restul deținătorilor de PS4 în perioada 13 – 16 septembrie.

          Când începe Modern Warfare Beta pe Xbox?

Xbox One – pre-order beta:  19-20 septembrie

Xbox One – open beta: 21-23 septembrie

         Ora exactă de pornire încă nu a fost publicată oficial, dar cred că va fi pe la ora 20:00, cum a fost la versiunile anterioare.

          Poți juca Cross-Platform în versiunea Beta?
         Una dintre cele mai mari solicitări a jucătorilor a fost caracteristica de cross-play, care permite jucătorilor de pe mai multe platforme să concureze alături sau unul împotriva celuilalt.
           Vestea cea mare pentru fanii jocului este că va fi cross-play între PS4, Xbox One și PC, devenind astfel primul titlu Call of Duty din serie care oferă acest lucru.


The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.