MotoGP 19 vine pe Xbox One

MotoGP 19 vine pe Xbox One

           Milestone și Dorna Sports S.L sunt mândri să anunțe că “MotoGP 19”, noul capitol al iubitei francize MotoGP, va fi lansat pe 6 iunie pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

           Dezvoltatorii au învățat din feedback-urile nesfârșite provenite de la jucătorii săi și vor să ofere acestora în noul tiltu ceea ce cereau: o provocare mai dificilă pentru a-și depăși limitele, o experiență multiplayer mai liniștită pentru a se bucura pe deplin de curse cu prietenii și mai mult conținut în modul single player.

            Pentru a oferi comunității cel mai dificil nivel de provocare, a fost necesară introducerea unei noi paradigme. Milestone și Orobix – o companie specializată în soluții de inteligență artificială – au lucrat mai mult de 2 ani la un sistem revoluționar AI bazat pe rețelele neuronale. Rezultatul? Un AI incredibil de rapid și cu comportamente extrem de realiste.

           Dezvoltatorii promit si crearea de noi servere dedicate, astfel încât experiența multiplayer în MotoGP 19 să fie fară întârzieri. Nicio întârziere, nici o scuză în caz de înfrângere! 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.