Netflix – cea mai utilizata aplicatie pe Xbox

Netflix – cea mai utilizata aplicatie pe Xbox

          Netflix este de departe cea mai utilizata aplicatie din ecosistemul Xbox, conform datelor oferite de arstechnica.com , reprezentand aproximativ 25% din timpul de utilizare masurat , atat pe Xbox One cat si pe Xbox 360, in perioada septembrie 2016 – februarie 2017.

          Netflix este un serviciu de streaming care permite clientilor sai sa vizioneze o mare varietate de emisiuni TV, filme, documentare si multe altele pe mii de dispozitive conectate la Internet. Cu Netflix, va puteti bucura de vizionarea nelimitata a continutului din acest serviciu fara a fi intrerupt de reclame. Fiind nou pe piata din Romania, in aplicatie se afla puntin peste 1500 de titluri care beneficiaza de subtitrare in limba romana.

           Aplicatia este disponibila pe consolele de la Microsoft si nu necesita un abonament Xbox Live Gold, insa necesita un cont Xbox Live (cel gratuit). Calitatea la care sunt redate filmele este dupa cum urmeaza:

Xbox 360

 – difuzeaza online filme pana la 720p. Titlurile insotite de simbolul HD se vor difuza online la rezolutie HD in cazul in care conexiunea la internet accepta 5 megabiti pe secunda sau mai mult.

Xbox One

 – difuzeaza online filme cu o rezoluție de până la 1080p. Titlurile insoțite de simbolul HD se vor difuza la rezolutie HD in cazul in care conexiunea la internet acceptaă 5 megabiti pe secunda sau mai mult.

Xbox One S

 – difuzează online filme cu o rezoluție de pana la 4k. Titlurile insotite de simbolul Ultra HD se vor difuza la rezolutie Ultra HD in cazul in care conexiunea la internet accepta 25 megabiti pe secunda sau mai mult.

 

            Pentru acest serviciu sunt 3 tipuri de abonamente, dar ofera si posibilitatea de a testa gratuit acest serviciu timp de o luna.

Netflix abonamente

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.