Noua actualizare Xbox One adaugă o rezoluție de 1440p

Noua actualizare Xbox One adaugă o rezoluție de 1440p

          Următoarea mare actualizare din 2018 va veni în curând pe Xbox One , iar acum Microsoft a anunțat la ce să ne așteptăm. Una dintre cele mai mari caracteristici noi este suportul pentru rezoluția de 1440p (jocuri și media). Această rezoluție de 1440p, cunoscută și sub numele de 2560×1440, are cu peste 1,5 milioane de pixeli mai mult decât 1080p, așezat undeva între 1080p și 4K. Desigur, veți avea nevoie și de un televizor care acceptată această rezoluție pentru a vedea beneficiile.

1440pXboxOne.jpg
Sursa: news.xbox.com

            De asemenea, o altă noutate în aceasta actualizare sunt noile opțiuni audio. Dacă vă place să ascultați muzică în timp ce jucați jocuri, puteți seta acum muzică de fundal pe Spotify sau alte servicii. În plus, Xbox One acceptă acum “sunet spațial” pentru sistemele de sunet. Microsoft a spus că “a redesenat complet arhitectura”, astfel încât, dacă aveți un sistem de sunet surround,” indicii audio de la sistemul dvs. de sunet surround se vor potrivi cu acțiunile pe care le vedeți pe ecran. “

            Va exista și o nouă opțiune și pentru colecția dvs. de jocuri, astfel încât să puteți vedea jocurile dvs. obținute cu Games with Gold.

         În plus, noua actualizare Xbox One adaugă mai multă funcționalitate pentru Mixer, serviciul interactiv de streaming live al Microsoft. Într-o mișcare destul de mișto, puteți acum să “partajați” controlerul Xbox One cu un vizualizator care vizionează pe Mixer.com. Ce înseamnă acest lucru? Spectatorul poate prelua controlul unui joc prin intermediul unui gamepad de pe ecran sau conectând un controler la PC-ul său. Puteți vedea un animat GIF al noii funcționalități de mai jos, făcut de Microsoft.

Mixercontroll
Sursa: news.xbox.com
Mixercontroll
Sursa: news.xbox.com

 

          Noua actualizare Xbox One “de primăvară” este disponibilă acum pentru membrii Xbox Insider. Nu există nicio frază asupra momentului în care opțiunile se vor lansa în mod public – însă istoric, în mod normal, apare la aproximativ o lună mai târziu.

Sursa: news.xbox.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.