Noua actualizare Xbox One adaugă tehnologia FastStart

Noua actualizare Xbox One adaugă tehnologia FastStart

             Microsoft a implementat actualizarea sistemului Xbox One la versiunea 1806 pentru membrii Xbox One Preview Beta, un update care introduce tehnologia – FastStart. Anunțată săptămâna trecută la Microsoft E3, tehnologia FastStart permite jucătorilor să sară într-un joc de două ori mai rapid.

faststart

             “FastStart identifică fișierele care sunt necesare pentru a începe jocul și prioritizează descărcarea acestora, permițându-vă să intrați mai repede în gameplay, în timp ce restul de conținut al titlului se află în descărcare pe fundal”, scrie Microsoft. “Pur și simplu, găsiți titlul cu funcția FastStart pe care doriți să-l jucați în catalogul nostru, apăsați” Descărcați “și consola dvs. va avea grijă de restul. Este atat de simplu.”

             Așa cum a anunțat Microsoft, tehnologia FastStart va fi disponibilă prin actualizarea viitoare a lunii iunie, dar insiderii pot încerca deja această caracteristică pe jocurile de mai jos:
• The Flame in the Flood
• Fuzion Frenzy
• Screamride
• Spelunky
• Casey Powell Lacrosse 16
• Dovetail Games Euro Fishing
• The Golf Club

              Pentru a utiliza FastStart, utilizatorii vor avea nevoie de o conexiune la internet cu o viteza de download de cel putin 20Mbps.

 

Sursa:news.xbox.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.