Noua aplicație Xbox pentru PC-uri cu Windows 10

Noua aplicație Xbox pentru PC-uri cu Windows 10

          Microsoft construiește o nouă aplicație Xbox pentru PC-urile cu Windows 10 care oferă posibilitatea de a descărca și instala pe PC jocurile care fac parte din Xbox Game Pass. Se pare că Microsoft intenționează să înlocuiască vechea aplicație UWP Xbox cu un nou program Win32, care a fost reconstruit de la început axându-se pe partea socială și joc.

AppXboxOnPC
www.windowscentral.com

        Informații despre noua aplicație s-au scurs înainte de anunțul public, care ar putea avea loc la E3. Varianta inițială beta va oferi posibilitatea de a descărca și instala jocurile disponibile în Game Pass pe PC, direct din noua aplicație Xbox și va permite să discutați cu prietenii de pe Xbox prin text sau voce. Fiind o variantă beta este posibil sa aibă cateva erori și să fie mai lentă decât vechea aplicație.
         Aplicația arată foarte fain, are un design frumos, fără margini și cu efecte acrilice. Varianta Beta este listată în magazinul Microsoft, dar este afișată ca nefiind disponibilă. Aplicația necesită actualizarea la Windows 10 cu update-ul din mai 2019. Pentru moment am încorporat câteva capturi de ecran pentru a le prezenta în toată gloria lor. 🙂

Update: Cineva din comunitatea Xbox Romania Live de pe Facebook spune ca aceasta ar putea fi descarcată utilizând pașii de mai jos:

  • si apasa pe al 2-lea link.(GamingApp_1906.1001.32.0_x64__8wekyb3d8bbwe.appx)

  • după un scurt update aplicația ar fi instalată

 

           La început am încercat și am primit o eroare ca nu am update-ul facut la sistemul de operare.

Untitled

        Ulterior am facut update la versiunea din mai 2019 de aici, apoi am reluat pașii de mai sus și a funcționat. Să vă înarmați cu răbdare pentru ca acel update durează extrem de mult (aprox. 30 min). Este posibil ca aplicația sa fie disponibilă, după update, direct în Microsoft Store (PC) .

ScreenshootXboxBeta

Sursa: www.microsoft.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.