Noul controler Xbox Duke licentiat de Microsoft

Noul controler Xbox Duke licentiat de Microsoft

dukecontroler

         După cum a confirmat Seamus Blackley, dezvoltatorul din spatele consolei originale – controlerul Xbox Duke, lansat pentru prima oară 2001, se întoarce! Și va fi disponibil în primul trimestru al acestui an la un preț de $69,99. Construit de Hyperkin, producătorul din spatele celei mai populare serii de console RetroN și Smart Boy, controlerul Duke arată și simte exact cum a făcut-o originalul. Toate intrările originale sunt acolo – două stick-uri analogice, un pad direcțional sensibil la presiune, două declanșatoare analogice, un buton înapoi, un buton Start și șase butoane analogice de acțiune.

dukecontroler

        El are câțiva ași în manecă, cel mai impresionant fiind noul ecran OLED care acum ocupa centrul controlerului. Apăsați butonul și veți fi recompensați cu animația inițială de pornire Xbox! Pe de altă parte, noul controller Duke primește și alte upgrade-uri. Cablul USB aduce conexiunea din 2018 și vă permite să jucați jocuri Xbox One, Xbox 360 și PC.
         Ne așteptăm ca Hyperkin’s Duke Controller să fie disponibil în martie 2018. Veți cumpăra unul?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.