Noul controller Xbox “Daystrike Camo” este acum disponibil

Noul controller Xbox Daystrike Camo este acum disponibil

Două noi controlere din generația Xbox Series au fost dezvăluite în martie. O variantă Electric Volt și una Daystrike Camo – prima dintre ele fiind deja disponibilă de ceva timp. Acum, Daystrike Camo se alătură luptei și este disponibil pentru achiziționare.

Noul controler se vinde cu prețul de 59,99 GBP / 69,99 USD prin Microsoft Store și se mândrește cu un design destul de unic. În loc de verdele tradițional pe care îl asociați de obicei cu nuanța siglei Xbox, aici avem un ambalaj roșu, ceea ce este cu adevărat izbitor. Cu siguranță vor atrage atenția prietenilor și a familiei cand vor fi prin preajmă.

Daca nu vă plac aceste doua variante oficiale, PowerA a anunțat recent și un controler Cuphead, care este o achiziție obligatorie pentru orice fan al jocului.


Xbox a făcut o treabă fantastică, oferind noi variante de controller de la lansarea Xbox Series X | S și abia aștept să ved mai multe.

PS: Comanda de pe magazinul Microsoft va fi livrată în aprox. 10 zile.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.