Noul update pentru Xbox adaugă o rată de reîmprospătare de 120Hz

- 356 vizualizari

Noul update pentru Xbox adaugă o rată de reîmprospătare de 120Hz

          Electronic Entertainment Expo 2018 se apropie repede, iar cei de la Xbox muncesc din greu ca să lanseze noul update înainte de E3, care se va desfășura în perioada 12 – 14 iunie 2018. Dar înainte de a ajunge la E3, au încă o șansă să adăuge câteva caracteristici interesante pe Xbox One, despre care cred că ne vom bucura. Unele dintre acestea se bazează pe noile caracteristici pe care le-au introdus luna trecută; altele sunt idei noi pe care le-a implementat pentru noi, comunitatea Xbox Insider. Iată o scurtă descriere a celor mai importante update-uri care vor fi lansate în următoarele săptămâni:

  • 120Hz vine pe console

        Jucătorii cu monitoare de jocuri și televizoare care acceptă o rată de reîmprospătare de 120 Hz pot acum să activeze suportul de 120 Hz pentru rezoluțiile de ieșire de 1080p și 1440p. Această opțiune de rată ridicată de reîmprospătare înseamnă că acum puteți profita din plin de afișaje cu capacități de 120Hz.

        O lista cu televizoare Full HD care suportă 120Hz o puteți vedea – aici, iar pentru rezolutie de 4k – aici.

XboxOne120Hz
Imagine preluata de pe https://news.xbox.com
  • Grupează-ți jocurile și aplicațiile

        Se va introduce o caracteristică pentru Pins pe care îl numesc „Groups”. Cu „Groups”, puteți crea mai multe colecții de conținut alcătuit din orice din jocurile și aplicațiile voastre. Puteți, de asemenea, să atribuiți nume personalizate fiecărui grup, să le organizați și să le ordonați. Grupurile vor apărea pe My games & apps, Home și Guide, astfel încât să puteți accesa grupurile dvs. în orice moment. Partea cea mai buna a acestei noi caracteristici este că aceste grupuri sunt legate de contul dvs., astfel încât acestea se vor sincroniza automat pe mai multe console Xbox One.

 

  • Trim (taiere) clipuri direct din Guide

         Luna trecută, au adăugat o nouă funcție de partajare care îi ajută pe jucători să încarce capturile de ecran și clipurile video capturate direct pe Twitter. În această lună, au îmbunătățit și mai mult experiența de distribuire; puteți să vă desprindeți acum captura recentă a jocului direct din Guide, deci nu va trebui să comutați la Upload Studio pentru a face o tăiere rapidă a clipurilor salvate.

 

        Partea proastă a acestui update este că cei care dețin o consolă Xbox One X trebuie să alegă…. 4k sau 120Hz…și nu este o alegere ușoară. Voi ce ați alege?

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.