O părere despre Apex Legends

O părere despre Apex Legends

            Sincer, când am citit că EA și RESPAWN vor lansa foarte din scurt un nou joc BATTLE ROYALE am fost destul de sceptic. Mă gândeam că dacă tot e situat în universul TITANFALL vor lua pur și simplu TITANFALL 2, îl vor modifica puțin ca să arate mai …BATTLE ROYALE și îl trimit pe STORE. Se pare că nu a fost deloc așa, produsul lansat este destul de departe de ce eram obișnuiți în TITANFALL 2 și în același timp jocul este complet diferit de ce ne așteptam de la un joc BATTLE ROYALE.
            În APEX LEGENDS avem la dispoziție 8 LEGENDE, urmând ca mai multe personaje să fie incluse în viitor. Fiecare LEGENDA oferă o abilitate și o aah…o …aaa …ULTIMATA. Jocul este SQUAD BASED, iar fiecare echipă va fi formată din 3 jucatori, fiecare aducând ceva nou prin abilitațile unice. O altă chestie interesantă e că orice membru ”mort” în lupta, poate fi salvat și adus înapoi în meci printr-o metodă introdusa foarte original de RESPAWN (studio-ul care a creat jocul).

ApexLegends
            Personal mi s-a părut că jocul arată foarte bine și se miscă foarte fluid, dar am auzit și voci că uneori jocul poate avea probleme cu frame-urile. În orice caz, pentru început jocul pare destul de bine optimizat și e clar că va deveni un principal titlu de BATTLE ROYALE.
          Este amuzant când te gândești că ACTIVITION cerea bani pe ceva care era mult mai puțin original decât produsul celor de la RESPAWN, iar jocul lor CALL OF DUTY BLACKOUT era mai mult o salata boeuf de conținut din jocurile vechi din seria COD. E amuzant că mulți dintre voi se gândeau să cumpere ultimul CALL OF DUTY când intra la reducere, iar EA ne oferă gratuit un joc mult mai bine realizat si mai inovativ pentru acest mod de joc.

            Este interesant și faptul că avem o variantă de BATTLE ROYALE cu LEGENDE (eroi sau operatori în alte jocuri), ce ne arată că pe viitor și jocuri ca OVERWATCH sau RAINBOW SIX SIEGE pot avea un mod BATTLE ROYALE dacă sunt destul de deștepți să il adapteze pe formatul lor de joc.
           Zvonurile că EA lucrează la TITANFALL 3 s-au cam spulberat când baieții de la RESPAWN au recunoscut că acesta era de fapt proiectul pe care se concentrau din universul TITANFALL și că în următorul an iși vor îndrepta toată atenția către cea mai mare supriză BATTLE ROYALE din 2019…….. APEX LEGENDS.
PS: Cei de la ACTIVISION pot lansa acum liniștiți CALL OF DUTY BLACKOUT gratuit, că oricum nu-i mai pasă nimanui.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)