Obțineți gratuit 10 $ Xbox Live Credit de la Microsoft înainte de Holiday Sale

Obțineți gratuit 10 $ Xbox Live Credit de la Microsoft înainte de Holiday Sale

           Microsoft trimite gratuit 10 dolari Xbox Live Credit, care este ascuns inteligent într-unul din mesajele lor promoționale pentru Xbox One. Iată cum îl puteți activa:

           În primul rând, trebuie să activați ofertele promoționale și alte e-mailuri de la Microsoft în contul dvs. Xbox Live. Dacă ați făcut-o deja, este posibil să fi primit deja email-ul, dar fără sa banuiti că acesta conține un cod gratuit de 10$ Xbox Live Credit.

            În timpul Black Friday, Microsoft a trimis în mod similar credit gratuit de 5 $ sau 10 $ Xbox Live, dar eu nu am reușit să-l obțin, chiar dacă aveam activate email-urile promoționale. De data aceasta, ei trimit acestă ofertă la aproape toată lumea și dacă doriți să confirmați că ați primit acest cod, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email și să confirmați printr-un comentariu.

microsoft-free-10-credit-email

            Acest cod este disponibil într-un email intitulat “Save $100 on Xbox One X consoles”. Seamănă cu un e-mail promoțional obișnuit, insa există un pom de Crăciun în partea inferioară a promoției care vă redirecționează către o pagină cu cod gratuit în valoare de 10 $.
             Deoarece acesta este un cod ascuns, ar trebui să vă asigurați că îl apucați, deoarece va expira după ceva timp.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.