Obțineți o lună de EA Access pe Xbox One pentru mai puțin de 1 dolar

Joacă 70 de jocuri EA cu mai puțin de 1 dolar!

Dacă v-ați gândit să vă alăturați abonamentului EA Access pentru o perioadă, acum este timpul să o faceți! Acest serviciul popular oferă acces timp de o lună pentru doar 0,99 dolari în următoarele 14 zile.

EAAccessReclama

Deci, ce obțineți cu EA Access? Cea mai mare atracție este The Vault, care include versiunile complete a peste 70 de jocuri EA, precum FIFA 20, Need for Speed Heat, Star Wars Battlefront II și multe altele.

Membrii EA Access primesc, de asemenea, free trials pentru jocurile noi înainte de lansarea acestora. Ex: Star Wars: Squadrons urmează să ofere un free trial de zece ore prin intermediul serviciului la sfârșitul acestui an. Mai mult, membrii beneficiază și de o reducere de 10% la toate achizițiile digitale EA.

Puteți achiziționa această ofertă prin Microsoft Store, dar rețineți că prețul va reveni la normal (3,99 dolari) pentru lunile următoare. Vă puteți anula abonamentul în orice moment.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.