Onrush Open Beta confirmat pentru săptămâna viitoare

Onrush Open Beta confirmat pentru săptămâna viitoare

            Codemasters a confirmat că varianta beta de la următorul joc de curse dezvoltat de Evolution Studios – Onrush – va începe joi, 17 Mai (ora 16:00). Beta va fi live pana luni, 21 Mai (ora 12) și va fi disponibil pentru toți utilizatorii de console Xbox One și PS4.

            Potrivit lui Codemasters, beta-ul va învăța jucătorii noțiunile de bază ale Onrush-ului printr-un tutorial interactiv și posibilitatea de a participa la un mod de practică single-player sau evenimente multiplayer 6v6. Beta va include două circuite: Big Dune Beach şi Crater Lake, cu schimbări ale condițiilor meteorologice. De asemenea, vor fi prezentate patru clase de vehicule: Blade, Vortex, Interceptor şi Titan. Chiar și modul foto al jocului este inclus în versiunea beta, deși veți putea să-l utilizați doar atunci când jucați solo.

            Onrush se lansează pe 5 iunie pentru PS4 și Xbox One. O versiune PC este planificată pentru lansare ceva mai târziu.

Update 17 mai 2018: Varianta beta de la Onrush o puteți descarca gratuit de aici.

Sursa:www.codemasters.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.