Outcast – Second Contact

Outcast – Second Contact

          OUTCAST este unul din jocurile gratuite în luna aprilie și este de fapt un remake al jocului cu același nume lansat în 1999. Jocul a câștigat premiul pentru cel mai bun ADVENTURE din 1999 și este considerat de mulți unul din primele jocuri ACTION OPEN WORLD.
OUTCAST 2 a fost programat pentru lansare pe Playstation 2, însa compania a dat faliment înainte de terminarea jocului.

OutcastSecondcontact

          Personal, am încercat DEMO-ul de pe unul din cd-urile LEVEL prin ’99 și am jucat de zeci de ori nivelul respectiv, însă nu am reușit să fac rost de jocul FULL. Iar în momentul în care am putut prinde jocul, mi se parea că era prea tarziu și nu mai era așa de atractiv din punct de vedere vizual.
         Se pare ca în APRILIE voi juca pentru prima data OUTCAST, la 20 de ani distanță de când am încercat demo-ul oficial.
                   F**k, I’m old !

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)