Overwatch este gratuit pe Xbox de sărbători

Cu acces la toate hărțile și eroii

Mulțumim pentru cadoul de Crăciun, Blizzard! Studioul a anunțat că popularul joc multiplayer Overwatch este complet gratuit pentru a fi jucat pe Xbox de sărbători, disponibil până pe 4 ianuarie.

Puteți accesa jocul gratuit descărcând varianta Free Trial de pe pagina jocului a magazinului Microsoft. Acest Free Trial vă oferă acces complet la toate hărțile, toti eroii și la toate modurile de joc.

Mai bine, Overwatch Legendary Edition este în prezent redus cu 67%, ca parte a vânzării masive Xbox Countdown. Dacă decideți să îl cumpărați, orice experiență sau articole pe care le câștigați în timpul perioadei de Free Trial vor fi transferate la varianta full.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.