Overwatch gratuit în 2019 ?

Overwatch gratuit în 2019 ?

          Mai mulți specialiști din industria GAMING-ului au oferit câteva preziceri pentru 2019. Cea mai celebră a fost declarația lui Michael Patcher care zicea că se așteaptă ca Overwatch să devină gratuit până în vara acestui an. Patcher este un tip ce avea o emisiune pe gametrailers.com și care de multe ori a exagerat cu speculațiile aruncate pe internet, însă întotdeauna a arătat că înțelege foarte bine ce oferă viitorul acestei industrii.
            În orice caz, acesta se așteapta ca Activision să ofere gratuit Overwatch și Call of Duty Blackout (măcar modul Blackout, dacă nu tot Black Ops 4), deoarece compania ar avea numai de câștigat.
            În caz că nu știți, Fortnite este cel mai profitabil joc din 2018 – cu 3 miliarde de dolari, în condițiile în care jocul este gratuit. Cum a făcut Fortnite 3 miliarde când e gratuit ?  Simplu: MICROTRANZACȚII.
            E clar că cine a avut de cumpărat Overwatch l-a cumpărat până acum. Așa că lansarea unei versiuni gratuite va aduce noi milioane de playeri și va menține în viață un joc multiplayer ce luptă împotriva curentului numit BATTLE ROYALE.
           Vom vedea cât de aproape a fost Michael Patcher de adevăr, însă e clar că acesta e viitorul. For Honor a fost oferit gratuit, The Division este în Xbox Game Pass, Destiny 2 a fost gratuit pe PS Plus, iar PUBG este și el inclus în abonamentul Game Pass.
            Iar dacă nu va fi Overwatch, va fi Rainbow Six. Sau alt joc popular în multiplayer care consideră că se pot câștiga mai mulți bani din microtranzacții.

fortnitepubg            Și în încheiere să vă zic povestea a unui joc numit PUBG. PUBG a creat un nou mod multiplayer (inspirat dintr-un mod de ARMA II), un mod ce a devenit cel mai celebru mod MULTIPLAYER din această generație. Problema e că PUBG s-a încăpățânat să insiste cu un preț de 30$ pentru un joc neterminat și un contract de exclusivitate cu XBOX pe console. Însă alt joc numit Fornite a furat și implementat și el celebrul mod, l-a oferit gratuit, nu a semnat niciun contract de exclusivitate. Care e diferența dintre cele 2 jocuri?
           Fortnite a ajuns la un număr de 150 -200 de milioane de playeri, a realizat peste 3 miliarde de dolari numai în 2018 și a fost primul joc care a reușit să forteze mâna celor de la SONY să adopte CROSS PLAY. Toate acestea din partea unui joc gratuit.
            Credeți că reușea Fortnite aceste performanțe în această industrie dacă nu ar fi fost gratuit ?  Probabil că nu !

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)