Overwatch gratuit pentru Xbox – timp limitat

Overwatch gratuit pentru Xbox – timp limitat

         Overwatch este în prezent gratuit pentru a sărbători evenimentul special numit Storm Rising. Dacă nu dețineți deja shooter-ul, îl puteți încerca gratuit pe Xbox One, PC și PS4 de acum până pe 23 aprilie.
         Varianta oferită gratuit include fiecare erou, inclusiv noul personaj medical Baptiste, împreună cu toate cele 27 de hărți. Blizzard afirmă că veți putea să vă ridicați nivelul, să câștigați Loot Boxes și să deblocați o varietate de opțiuni pentru personalizarea eroilor. Progresul făcut în timpul acestei perioade va fi salvat dacă vă decideți să cumpărați jocul, lucru pe care nu îl recomand. Sunt voci care spun că acesta ar devenii Free-To-Play. ( https://www.xboxromania.ro/overwatch-gratuit-in-2019/ )

FreeOverwatchXbox

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.