Pagina de Facebook Xbox Live Romania organizează un giveaway

Giveaway joc YAGA pentru PC

        NIVELUL2 și BREADCRUBS INTERACTIVE pun la bătaie un cod pentru jocul YAGA compatibil pe PC. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu cu jocul vostru preferat la postarea publicată pagina de Facebook. Duminică seara se va alege un caștigător cu ajutorul site-ului commentpicker.com. Câștigătorul va intra în posesia premiului introducând codul la redeem code pe Epic Games Store.

      Nu uitați că puteți urmări acum podcastul celor de la NIVELUL DOI pe canalul lor de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCG4-YiVDxUasNyEo88BzcmA

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)