Partidele FIFA 17 urmeaza sa fie difuzate in direct la TV

Partidele FIFA 17 urmeaza sa fie difuzate in direct la TV

Xbox Romania

 

              Partidele de joc FIFA 17 urmeaza să fie transmise in direct la televiziune dupa ce canalul de sport BT Sport a anuntat ca a castigat drepturile de a transmite cele patru partide EA FIFA Majors rămase în Ultimate Team Championship Series din acest an. Fanii vor putea sa se uite la fotbal virtual pe televizor pentru prima dată. Ei vor vedea cum cei mai buni concurenți FIFA 17 din lume se străduiesc să devină campioni, atat pe Xbox One cat și pe Playstation 4.

              Simon Green, seful BT Sport, a declarat: “Acesta este inca un alt exemplu de inovatie in direct de la BT Sport. Competitiile de jocuri de fotbal interactiv este o industrie in crestere rapida si sunt incantat ca BT Sport este acum capabil sa-l prezinte pentru prima data in Marea Britanie “.

             Todd Sitrin, vice-presedinte senior si director general al diviziei de jocuri competitive, EA, a declarat: “Exista o oportunitate profunda pentru jocurile competitive sa atinga succesul mainstream si cheia pentru a realiza acest lucru este de accesibilitate”.

             Cele patru partide EA FIFA Majors ramase de disputat vor fi toate difuzate, incepand cu luna viitoare cu finala regionala America de Nord la Vancouver, pe 8 aprilie. Acest lucru va fi urmat de finala regionala din Asia-Pacific, in Singapore, la 22 aprilie, finala regională Europeana de la Madrid, pe 6 si FIFA 17 Ultimate Team – Finala Campionatului de la Berlin, pe 20 și 21 mai 2017.

              Castigatorul seriei din acest an lupta pentru a câștiga aproape 130.000 lire, in timp ce runner-up va primi aproape 65.000 lire.

              Fanii din Romania pot urmarii online aceste meciuri accesand diverse site-uri de streaming online (gen mamahd.com).

FIFA 17 Championship

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.