Power Rangers: Battle for the Grid vine pe Xbox One în acest an

Power Rangers: Battle for the Grid vine pe Xbox One în acest an

              Cu o istorie de peste 25 de ani, Power Rangers a fost una dintre cele mai populare francize din lume. Ca un brand de Top 10 NPD Action, brandul renumit la nivel global a dat naștere la emisiuni TV, filme, jucării, benzi desenate, divertisment live și jocuri. Astăzi, dezvoltatorul și editorul din spatele Power Rangers: Legacy Wars, jocul multiplayer cu peste 45 de milioane de descărcări pe mobil, colaborează cu Hasbro (liderul global de conținut Lionsgate) pentru a dezvolta Power Rangers: Battle for the Grid.

             Noul joc de luptă cross-platform va fi disponibil prima dată pe PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch în aprilie 2019, ulterior va fi lansat și pe PC (în vara acestui an).

 

             Jocul este acum disponibil pentru pre-comandă pe www.battleforthegrid.com la prețul de 19,99$. Cei care vor face pre-comandă vor primi un bonus exclusiv:

  • Digital Art Book

  • Green Ranger V2 skin

              Mai este disponibilă pentru pre-comandă și ediția specială “Digital Collector’s Rewards Bundle”  (39,99$) și conține în plus:

  • Season One Pass

  • Lord Drakkon Evo II skin și Pink Ranger Skin

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.