Prețurile jocurilor pe noua generație de console

Conform anumitor prețuri afișate pe AMAZON, unele jocuri de Xbox Series vor fi mai ieftine decât cele de PlayStațion 5. Motivul principal îl reprezinta opțiunea de Backwards Compatibility a celor de la Microsoft care oferă posiblitatea gamerilor de Xbox Series să joace jocurile de Xbox One.

După cum știți, anumite companii au ales să vândă jocurile pentru viitoarea generație de console la prețul de 70$, insistând că au crescut mult costurile de producție, pe lângă inflație.

Totuși, Xbox Series poate rula jocurile de pe vechea generație de Xbox, care se vând la prețul de 60$, în timp ce jocurile similare de PS5 vor adopta un preț NEXT-GEN de 70$.

Este un factor care trebuie luat în considerare pe viitor, însă sunt și anumite companii care au găsit o rezolvare pentru această ”problemă” financiară. CD PROJECT a anunțat că cei care dețin varianta pentru Xbox One, vor putea rula și varianta de Xbox Series fără niciun cost suplimentar. Deasemenea, sunt și jocuri care la prețul de 60$ vor rula pe Xbox Series versiunea de Xbox One, ACTIVISION de exemplu, solicitând un cost suplimentar celor care vor să se bucure de jocurile lor în adevarata lor splendoare.

Mai pe scurt, pentru 60$ veți putea juca pe Xbox Series versiunea de Xbox One a jocului Call Of Duty, dar dacă vreți să jucați versiunea NEXT-GEN trebuie să plătiți 10$ pentru upgrade-ul vizual.

Mai mult ca sigur în aproximativ 2 ani, când noua generație de console se va instala peste această industrie, toate jocurile AAA se vor alinia la prețul de 70$, indiferent de platformă.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)