Primul titlu EA care primește cross-play: Need for Speed Heat

Jocul va intra în EA Access Vault

Directorul general al jocurilor Criterion, Matt Webster, a postat o nouă actualizare pe site-ul oficial Need for Speed ​​cu privire la viitorul Need for Speed ​​Heat. În timp ce a confirmat că actualizarea de pe 9 iunie va fi ultimul update al jocului, Webster a dezvăluit și că această actualizare va adăuga caracteristica de cross-play.

NeedforSpeedHeatXboxRomania

Începând de astăzi, jucătorii vor avea opțiunea de a activa cross-play pe Xbox One, PlayStation 4 și PC, devenind astfel primul titlu EA care oferă această funcție. Veți putea să utilizați și chat-ul pentru a vorbi cu alți jucători de pe platforme diferite în joc, precum și pentru a crea party cu prietenii EA. Update-ul va fi disponibil după ora 10:00 (ora României) și va avea dimensiunea de  6,90 GB pe Xbox One.

În plus, s-a dezvăluit și faptul că Need for Speed ​​Heat va intra în curând în EA Access Vault pe Xbox One. Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți abonat al serviciului, veți putea juca versiunea completă a lui Need for Speed ​​Heat fără altă taxă suplimentară începând cu 16 iunie.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.