Prinde un cod pentru Rogue Company Closed Alpha pe Xbox One

Un shooter multiplayer bazat pe echipă

Vreți să încercați versiunea Closed Alpha pentru viitorul shooter multiplayer Rogue Company în acest weekend? Cea mai recentă versiune alpha începe astăzi, iar SteelSeries oferă o serie de coduri.

Pentru a obține un cod, du-te către site-ul SteelSeries și conectează-te / devino membru pentru a-ți revendica codul Xbox One. Apoi va trebui să urmați aceste instrucțiuni pentru a activa codul:

·         conectați-vă la Xbox One (asigurați-vă că v-ați conectat cu contul Microsoft cu care doriți să activați codul).
·         apăsați butonul Xbox pentru a deschide ghidul, apoi selectați „Home”.
·         selectați „Store” și selectați „Use a Code”
·         introduceți codul (cele 25 de caractere), apoi urmați indicațiile. Nu vă faceți griji pentru cratime. Sistemul are grijă de ele pentru dvs.

Serverele pentru Alpfa pornesc live astăzi (ora 20:00) și codul îl puteți obține până pe 26 iunie. Nu știu dacă există un număr limitat de coduri dar din câte am observat codurile se oferă după regula “primul venit-primul servit”.

Această variantă a jocului vă va pune sub un NDA, deci nu veți avea voie să partajați fluxuri video, înregistrări sau impresii ale jocului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.