PRINGLES oferă coduri de Xbox și șansa de a câștiga un Xbox Series X

- 7,520 vizualizari

Pe fundul fiecărei cutii de PRINGLES găsiți coduri promoționale care pot fi introduse pe site-ul lor și primiți instant un cod de 7 zile pentru XBOX GAME PASS ULTIMATE și șansa de a câștiga un Xbox Series X. Codurile le găsiți pe exteriorul cutiei.

Update: În fiecare zi puteți introduce un singur cod și fiecare cont de email acceptă livrarea a maxim 2 coduri de XBOX GAME PASS ULTIMATE, din această campanie. Codul XGP Ultimate trebuie revendicat până la 10 august 2021.

Activarea codului pe consolă necesită și introducerea unei metode de plată (card sau Paypal), deoarece după aceste 7 zile iți reînnoiește automat la prețul de 15$. După activarea codului trebuie anulată opțiunea de Auto-Renew. (vezi tutorial)

Aveți mai jos site-ul unde puteți activa codurile de pe cutiile PRINGLES și nu uitați să vă faceți cont.

LINK : https://gaming.pringles.com/ro_RO/Home

 

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)