Proiect Cars 3 obține o dată de lansare

- 119 vizualizari

La doar câteva luni distanță

Știam deja că Project Cars 3 își croia drum spre Xbox One în această vară, dar acum Codemasters a confirmat o dată oficială pentru lansare: vineri, 28 august 2020.

Project Cars 3 introduce mai multe mașini personalizabile care sunt disponibile pentru a face curse pe cele 140 de circuite globale. Jocul va oferi diverse anotimpuri și efecte meteorologice. Modul de carieră a fost reconstruit, inteligența artificială fiind îmbunătățită. Jocul va avea de asemenea și un mod multiplayer.

Potrivit directorului general al companiei Slightly Mad Studios, Ian Bell, jocul va fi un succesor spiritual al seriei Shift, care a fost dezvoltat și de Slightly Mad Studios. După ce a fost achiziționat in noiembrie 2019 de către producătorul britanic de jocuri video Codemasters, (cunoscut pentru seriile Formula 1, Colin McRae Rally și Dirt) Project CARS 3 va împărtăși anumite elemente din seria de jocuri video gen TOCA sau GRID.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.