Project CARS 2 Demo este acum disponibil pentru Xbox One

Project CARS 2 Demo este acum disponibil pentru Xbox One

           La doua luni dupa lansarea sa initiala, un demo surpriza al al jocului Project CARS 2 a aterizat pe PC, PlayStation 4 si Xbox One, permitand jucatorilor sa testeze cateva dintre caracteristicile care vor fi incluse intr-o actualizare viitoare. Demo-ul, care cantareste 4,66 GB pe PS4, 4,31 GB pe Xbox One, va permite sa obtineti Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 si Formula Renault 3.5.

           Un demo care poate fi redat la cateva luni dupa lansarea unui nou joc este neobisnuit si, in mod normal, nu ar fi foarte interesant. Ceea ce este semnificativ cu privire la demo-ul proiectului CARS 2, este ca previzualizeaza cateva dintre caracteristicile care vor fi incluse intr-o actualizare viitoare. Consolele PS4 Pro si Xbox One X vor observa imagini vizuale imbunatatite, cu noi optiuni care va vor acorda prioritate imbunatatirii rezolutiei sau ratei cadrelor. Project CARS 2 face parte din lista Xbox One X Enhanced Games.

       Aceste caracteristici nu sunt disponibile in jocul complet la momentul acesta, dar vor fi lansate intr-o “actualizare iminentă”. Pana atunci va puteti bucura gratuit de varianta Demo a jocului, pe care o puteti descarca din Xbox Store.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.