Project xCloud este acum disponibil pe Android prin aplicația Xbox Game Pass

Disponibil cu Xbox Game Pass Ultimate

Serviciul de streaming oferit de Microsoft, Project xCloud, nu se lansează oficial pe Android până pe 15 septembrie dar dacă sunteți membru Xbox Game Pass Ultimate, puteți începe să îl încercați începând de astăzi, 12 august.

Pentru a lua parte, va trebui să aveți cea mai recentă versiune a aplicației Xbox Game Pass (Beta) instalată de pe Google Play Store pe dispozitivul dvs. Android. Cum în regiunea noastră acest serviciu nu este disponibil, vă recomand sa descarcați aplicația de pe site-uri precum apkmirror (versiunea 2008.300.807 din 12 august 2020).

Screenshot Game Pass Beta

Pentru a funcționa pe regiunea noastră este necesar ca la pornire să aveți activat un VPN conectat la una din regiunile acceptate. După pornirea aplicației vă puteți deconecta de la VPN, pentru a avea o conexiune mai bună.

În aplicație, navigați la secțiunea „Cloud” și veți găsi o listă de peste 35 de jocuri pe care le puteți juca.

Eu am folosit un telefon Samsung S10 Plus, aplicația Turbo VPN din Store și o conexiune wireless pe 5Ghz. Iată ce a ieșit:

Pot să spun că fată de experiența avută cand a fost lansat pentru teste prima dată, timpul de răspuns a fost îmbunătățit semnificativ. Sper ca pană la lansarea oficială a serviciului, acesta să fie redus cât mai mult.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.