Project xCloud: Microsoft aduce jocurile de Xbox pe mobile

Project xCloud: Microsoft aduce jocurile de Xbox pe mobile

        În cadrul unui interviu Kareem Choudhry, directorul serviciului de cloud de la Microsoft, a explicat beneficiile proiectului xCloud pentru gamingul mobil. Primele detalii despre acest proiect au apărut anul trecut, când Microsoft promitea că va aduce prin streaming jocuri de Xbox pe diferite device-uri (PC-uri, telefoane, console, etc) și se pare că s-a ținut de cuvânt.
         Deși teoria pentru acest serviciu exista de mult, abia săptămâna aceasta a putut fi vizionată o demonstrație live a acestui serviciu de streaming pentru jocuri, când în ultimul episod Inside Xbox, prezentatoarea s-a jucat Forza Horizon 4 pe un smartphone cu Android folosind un controller de Xbox.
          Testele vor începe luna viitoare, dar încă nu a fost facută publică o dată de lansare. Pentru a îți forma o părere despre acest serviciu, vizionează clipul de mai jos.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.