PUBG – Cross-Play între Playstation și Xbox disponibil

PUBG – Cross-Play între Playstation și Xbox disponibil

          Astăzi prin intermediul contului oficial Twitter PUBG Europe, s-a anunțat că pentru prima dată jucătorii PUBG Xbox și Playstation vor putea juca cu și împotriva altuia în joc. Acest lucru este posibil cu un server de testare public, care va permite dezvoltatorului PUBG Corporation să găsească cea mai bună modalitate de a implementa corect această funcție de cross-play pe serverele live în viitor.


          Cu noul update 4.3, serverele publice de testare în care jucătorii Xbox și Playstation pot juca împreună au fost puse la dispoziția tuturor jucătorilor PUBG. Serverul public de testare este un element nou pentru PUBG și trebuie descărcat separat atât pentru jucătorii Xbox, cât și pentru Playstation. Jucătorii Xbox care dețin deja PUBG trebuie să caute „PUBG – Public Test Server”, în magazinul Microsoft. De asemenea, jucătorii PUBG Playstation 4 trebuie să meargă la biblioteca lor și să caute „PUBG – Public Test Server” în secțiunea Biblioteca din ecranul de pornire, unde îl vor găsi și îl pot descărca.

PUBGTestServerPublic

          În cadrul jocului, jucătorii Playstation și Xbox vor putea fi identificați după o pictogramă care apare lângă numele lor atunci când apare o notificare. Aceste pictograme vor fi prezentate și în clasamentele jocului, permițând jucătorilor să vadă care jucători au avut cele mai bune performanțe în general și pe fiecare platformă.

PUBGTestServerleaderboard

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.