PUBG Cross-Play între Xbox One și PS4 anunțat

PUBG Cross-Play între Xbox One și PS4 anunțat

           Dezvoltatorul PlayerUnknown’s Battlegrounds, PUBG Corp., a avut câteva noutăți importante, care au fost partajate în timpul episodului Inside Xbox dinaintea Gamescom-ului. După un trailer al viitoarei actualizări a jocului (Sezonul 4), care urmează să apară curând pe Xbox One, studioul a dezvăluit că lucrează la implementarea unei funcții foarte solicitate: cross-play pe console – și va veni în curând.

           Potrivit PUBG Corp., cross-play va fi activat pe serverul de testare public (Public Test Server) al jocului la sfârșitul lunii septembrie, după care urmează lansarea oficială în luna octombrie. După ce funcția va fi implementată, jucătorii de pe Xbox One vor putea juca popularul joc Battle Royale cu jucătorii  de pe PS4.

“Primul nostru obiectiv a fost ca 100 de jucători din ambele comunități de console să poată juca în același meci”  a scris managerul comunității PUBG – Corpill Cecillia Lee – într-o postare pe Xbox Wire. 

            Nu a existat niciun cuvânt dacă în cele din urmă jocul cross-play va fi extins pentru a include și jucătorii de PC, dar acesta este totuși un pas semnificativ pentru joc, și un alt semn că gigantul Sony este mai deschis în ceea ce privește cross-play-ul. Mulți ani, compania a fost criticată pentru că a rezistat să nu permită cross-platform play între PS4 și alte platforme, dar de când Fortnite a explodat în popularitate, a început să permită o mână de jocuri, precum Rocket League și Monster Hunter, să beneficieze de cross-platform play.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.