PUBG executat pe Xbox One X cu cea mai noua actualizare

PUBG executat pe Xbox One X cu cea mai noua actualizare

        PlayerUnknown’s Battlegrounds este un joc foarte apreciat de catre gamerii din intreaga lume, drept urmare cei care se ocupa de acest joc incearca sa vina cu cate ceva nou si de calitate. Astazi vom vorbi despre “executarea” PUGB pe Xbox One X cu cea mai noua actualizare.

         Intre gameplay-ul pe PC si cel de pe o consola este o diferenta foarte mare. De ce ? Deoarece cand joci pe PC este intr-un fel sau altul mai usor sa te obisnuiesti cu controlul jocului in general, poate in trecut ai mai jucat si alte jocuri marca shooter si “le ai”. Ideea e simpla, pe consola este putin mai greu sa te obisnuiesti insa odata capatata o anumita experienta si odata ce te-ai imprietenit cu controlul jocului este floare la ureche daca pot spune asa.

        Acum putem observa in setari acea setare pusa de ei numita “Aim Acceleration”. Asta inseamna ca poti seta sensivitatea joystick-ului in timpul jocului. Mie personal mi se pare ceva foarte bun deoarece sunt persoane si persoane care au preferinte diferite. Cu acest update fiecare isi seteaza sensivitatea tintei dupa bunul plac.

        Momentan asta este un update ce mi-a atras atentia. Vizitati XBox Romania pentru a fi la curent cu ultimele stiri din lumea gaming-ului, va doresc o zi cat mai frumoasa.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.