PUBG tocmai a primit primul său Patch pentru Xbox One

PUBG tocmai a primit primul său Patch pentru Xbox One

          Lansat acum o săptămână, versiunea Xbox One a PUBG a fost atât un succes, cât și un eșec. După numai 48 de ore a fost dezvăluit faptul că peste 1 milion de jucători au jucat deja acest joc, dar cu performanțe și probleme tehnice serioase care afectează anumite aspecte ale jocului iar mulți dintre aceștia probabil că nu au fost prea impresionați de experiență.

        Astăzi, a fost lansat un nou patch care dorește să evite o mulțime de defecte ale PUBG-ului. Au fost făcute multe modificări, cum ar fi:
– pictogramele de echipament care sunt acum vizibile pe HUD
– pictograma jucătorului este acum mai clară când vizualizați harta
– au fost rezolvate multe animații neobișnuite
– au fost șterse bug-uri și performanța vizuală este declarată a fi una mai bună decât până acum.
         În general, lucrurile sună bine.

       Amintiți-vă, PUBG pe Xbox One este în prezent neterminat – este în programul de previzualizare a jocului pentru un motiv. Probabil că va avea o mulțime de probleme în viitorul apropiat, dar atâta timp cât sunt lansate patch-uri pentru a îl îmbunătăți în mod constant, va rămâne o experiență multiplayer convingătoare.

 

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.