Rainbow Six Siege: actualizarea Xbox Series X disponibilă săptămâna viitoare

Inclusiv suport pentru 120FPS

RainbowSixSiege

Ubisoft a anunțat că patch-ul Tom Clancy’s Rainbow Six Siege pentru Xbox Series X și Xbox Series S va sosi săptămâna viitoare pe 1 decembrie.

Fanii jocului vor fi încântați să vadă numeroase îmbunătățiri care sosesc cu patch-ul, inclusiv posibilitatea de a juca jocul la 120 FPS pe televizoarele care acceptă această rată de refresh.

Versiunea de Xbox Series X a jocului va suporta rezoluția 4K și până la 120 de cadre pe secundă, pentru jucătorii cu ecrane care beneficiază de ambele caracteristici. Jucătorii pot selecta modul de rezoluție sau modul de performanță pentru a asigura o grafică 4K sau o rată de refresh (120 FPS) constantă.

Patch-ul va fi gratuit pentru toți proprietarii versiunii Xbox One, iar oricine își actualizează copia Rainbow Six Siege își poate continua progresul pe toate dispozitivele Xbox.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.