Rainbow Six Siege – gratuit in acest weekend

- 141 vizualizari

Rainbow Six Siege – gratuit in acest weekend

           Rainbow Six Siege va fi free incepand cu 16 noiembrie (ora 19:00) si pana pe 19 noiembrie (ora 22:00) pentru abonatii Xbox Live Gold, PlayStation Plus si utilizatorii de PC.
          Acest weekend gratuit pentru Rainbow Six Siege se intampla inaintea de lansarea Operatiunii – White Noise, care vine pe serverele tehnice de testare pe data de 20 noiembrie. Operatiunea White Noise adauga trei noi operatori care vor fi deblocati la lansare pentru titularii de Season Pass. Dupa sapte zile accesul la continut va fi disponibil pentru cumparare utilizand banii castigati in joc, numiti Renown, sau cu credite R6.

         In timpul acestei perioade free, doritorii vor avea acces la intreaga editie standard a jocului: fiecare harta, toate posibilitatile de deblocare si personalizare a oricaruia dintre cei 34 de operatori.

         Jocul va fi disponibil la vanzare cu o reducere de pana la 60% in aceasta perioada. Edițiile Standard si Gold vor fi reduse cu 60% si Editia Completa cu 50%.

 

Sursa: vg247.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.