Rainbow Six Siege va intra în Xbox Game Pass luna aceasta

A fost un zvon în weekend și acum este oficial! Tom Clancy’s Rainbow Six Siege de la Ubisoft va intra în Xbox Game Pass joi, 22 octombrie.

Jocul va fi disponibil pentru utilizatorii de consolă și Android, iar membrii Game Pass vor putea să obțină până la 10% reducere la articolele din joc – inclusiv pass-ul Year 5 pentru a debloca noi operatori și multe altele.

Aceasta este o adăugare deosebit de interesantă din cauză că foarte puține jocuri Ubisoft își fac drum de obicei spre Xbox Game Pass, așa că sperăm ca acest lucru să marcheze începutul mai multor titluri ale editorului care intră în serviciu.

Nu uitați că Rainbow Six Siege primește un upgrade gratuit pentru noua generație la sfârșitul acestui an, care va include suport pentru rezoluția 4K și 120FPS. Să sperăm că această versiune va ajunge și pe Xbox Game Pass

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.