Recomandarea lunii ianuarie: CELESTE

Recomandarea lunii ianuarie: CELESTE

            Celeste este jocul oferit gratuit abonaților GOLD în această lună, acesta având o medie de 94 pe METACRITIC, fiind devansat doar de God of War și Red Dead Redeption 2. Și se pare că nota este pe deplin meritată. De mult nu am mai întâlnit un joc atat de distractiv și dificil în același timp. Jocul este un PUZZLE PLATFORMER în care va trebui în fiecare nivel să gasiți modalitatea prin care puteți avansa mai departe. Să nu vă faceți griji dacă veți ”muri”. Personajul meu ”a murit” de peste 2000 de ori și încă nu am reușit să termin jocul.
            Vă recomand să dați un INSTALL și să terminați primul chapter înainte să îl judecați. Media pentru primul nivel este undeva la 20 de minute și cam 100 de ”morți”.

celeste            Jocul are 8 CHAPTERE, peste 700 de niveluri, s-a vândut în peste 500.000 de exemplare în 2018 și a ieșit al 3-lea cel mai bun joc din 2018. Celeste a fost nominalizat LA VIDEO GAME AWARDS în categoria:

– cel mai bun joc al anului;
– cea mai bună coloana sonoră;
și a câștigat premiile:
– cel mai bun joc independent;
– cel mai mare impact al anului.
            Ar fi păcat să ratați unul dintre cele mai bune jocuri oferite la FREE GAMES WITH GOLD, mai ales că Matt Thorson (creatorul jocului) a anunțat că va lansa în această lună o serie de niveluri noi ca ”ramas-bun” pentru acest titlu.
            De curiozitate : Cine a jucat CELESTE și ce nota i-ați da ?

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)